vidaXL Zahradní altán se zatahovací střechou antracitový 3 x 3 hliník (4003969)

SKU
651014
13050 Kč 10785 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vytvořte si nezapomenutelné chvíle: sejděte se, odpočívejte a užívejte si rodinné chvíle pod tímto zahradním altánem! Robustní a odolný rám: Rám je vyroben z hliníku a je vhodný pro dlouhodobé venkovní použití. Zaručuje stabilitu díky pevným nosníkům, které podpírají střechu, a zesíleným stojkám.

Vytvořte si nezapomenutelné chvíle: sejděte se, odpočívejte a užívejte si rodinné chvíle pod tímto zahradním altánem! Robustní a odolný rám: Rám je vyroben z hliníku a je vhodný pro dlouhodobé venkovní použití.

Zaručuje stabilitu díky pevným nosníkům, které podpírají střechu, a zesíleným stojkám. Dostatek prostoru: Venkovní altán je dostatečně velký, aby se do něj vešla vaše rodina i hosté. Můžete do něj také libovolně přidat jídelní stoly. Stahovací střecha: Střecha je vyrobena z odolného polyesteru s PA povlakem, který je odolný vůči vodě a UV záření. Střecha je navíc zatahovací, takže ji můžete nastavit tak, aby poskytovala optimální stín a příjemné venkovní prostředí v horkých letních dnech. Široké využití: Tento terasový přístřešek lze využít k nejrůznějších účelům, od stolování na čerstvém vzduchu a zábavy až po odpočinek a meditaci. Je dobré vědět:Tento výrobek není vhodný pro použití za špatných povětrnostních podmínek, jako je silný vítr, silný déšť, sníh, bouře atd.

Vlastnosti

Barva rámu: antracitová
Barva látky: antracitová
Materiál rámu: hliník
Látkový materiál: polyester s vrstvou PA
Celkové rozměry: 309,5 x 297 x 233 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvaantracit
VýrobcevidaXL
EAN8721012491076
Produktové číslo výrobce4003969