vidaXL TV skříňka s LED osvětlením betonově šedá 40,5 x 30 x 102 cm (837060)

SKU
648221
1560 Kč 1289 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Módní a praktický design této TV skříňky s LED osvětlením zaujme ve vašem pokoji na první pohled. Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti. Tento TV stolek je zhotovený z kompozitního dřeva, je tedy pevný a odolný.

Módní a praktický design této TV skříňky s LED osvětlením zaujme ve vašem pokoji na první pohled.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.Tento TV stolek je zhotovený z kompozitního dřeva, je tedy pevný a odolný.

Spousta úložného prostoru

TV sestava vám poskytne dostatek místa k přehlednému uložení vašich DVD přehrávačů, přijímačů, disků a dalších menších věcí, které tak budete mít na dosah ruky.

RGB LED světla

Tato skříňka na multimediální zařízení je vybavena RGB LED světly s několika různými nabídkami, které vám umožní změnit barvu nebo nechat světla přizpůsobit automaticky.

Nástěnný design

Tuto skříňku na multimediální zařízení lze připevnit na zeď, abyste získali ještě více úložného prostoru. Tímto způsobem můžete maximalizovat podlahovou plochu a udržet si v místnosti pořádek.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.Produkt je vybaven USB konektorem, který vyžaduje certifikovaný zdroj napájení 5V USB (není součástí dodávky).

Vlastnosti

Barva: betonově šedá
Materiál: kompozitní dřevo, sklo
Rozměry: 40,5 x 30 x 102 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8721012256446
Produktové číslo výrobce837060