vidaXL Lavice tmavě šedá 110 x 40 x 49 cm textil (344451)

SKU
643308
1699 Kč 1404 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Lavice se stane středem pozornosti vašeho obytného prostoru a zároveň poskytne další místo k sezení. Odolná tkanina: Tato předsíňová lavice je vyrobena z textilu. Tkanina se pyšní jednoduchým a čistým vzhledem a zároveň je prodyšná a má dlouhou životnost.

Tato lavice se stane středem pozornosti vašeho obytného prostoru a zároveň poskytne další místo k sezení.

Odolná tkanina

Tato předsíňová lavice je vyrobena z textilu. Tkanina se pyšní jednoduchým a čistým vzhledem a zároveň je prodyšná a má dlouhou životnost.

Stabilní posezení

Dřevěné nohy dodávají lavici přirozený a příjemný vzhled a zároveň zajišťují její stabilitu. Protiskluzové podložky připevněné k nohám lavice zabraňují poškrábání podlahy.

Všestranné využití

Tato lavice se skvěle hodí do předsíní a vstupních prostor a poslouží vám také jako pohodlná lavice ke klavíru. Poskytne vám také místo k vyložení vašich nohou a skvěle se hodí k pohovkám a křeslům. Navíc vám poskytne prostorné místo pro uspořádání vašich polštářů, přikrývek či časopisů.

Francouzský vintage styl

Francouzská lavice s krásným čalouněním dodá vašemu bydlení rustikální půvab. Její hustě polstrovaná pěnová poduška vám poskytne měkké a příjemné sezení.

Vlastnosti

Barva: tmavě šedá
Materiál: textil (100% polyester), masivní dřevo
Výplňový materiál: molitan
Rozměry: 110 x 40 x 49 cm (Š x H x V)
Maximální nosnost (na sedák): 110 kg
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720287211969
Produktové číslo výrobce344451