vidaXL 5dílná obývací stěna s LED betonově šedá kompozitní dřevo (3216678)

SKU
648224
5040 Kč 4165 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné TV jednotky představují skvělý způsob, jak maximalizovat úložný prostor v domácnosti a zabránit hromadění nepořádku na podlaze. Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tyto nástěnné TV jednotky představují skvělý způsob, jak maximalizovat úložný prostor v domácnosti a zabránit hromadění nepořádku na podlaze.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

RGB LED světla

TV jednotka je vybavena živými RGB LED světly. Různé přizpůsobitelné nabídky vám umožní snadno změnit barvu světel nebo dokonce i nastavit světla tak, aby se přizpůsobila automaticky. Tato LED světla nejen podtrhují moderní vzhled plovoucí TV skříňky, ale také jí dodávají na módním půvabu.

Nástěnný design

TV jednotku lze připevnit na zeď, abyste získali ještě více úložného prostoru. Tímto způsobem můžete maximalizovat podlahovou plochu a udržet si v místnosti pořádek.

Dostatek úložného prostoru

Plovoucí TV jednotka poskytuje dostatek prostoru pro přehledné uložení každodenních potřeb, jako jsou knihy, DVD, časopisy, mediální příslušenství a dalších předmětů, které tak budou snadno dostupné.

Všestranný design

Můžete jí použít jako TV skříňku a také ji namontovat na stěnu v pracovním prostoru pro praktické uložení nářadí nebo různých jiných předmětů. Prázdnou stěnu promění v designový prvek.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.Produkt je vybaven USB konektorem, který vyžaduje certifikovaný zdroj napájení 5V USB (není součástí dodávky).

Balení obsahuje

1x nástěnná skříňka: 40,5 x 30 x 102 cm (D x Š x V)
2x nástěnná skříňka: 40 x 28,5 x 40 cm (D x Š x V)
2x nástěnná skříňka: 100 x 30 x 30 cm (D x Š x V)

Vlastnosti

Barva: betonově šedá
Materiál: kompozitní dřevo, sklo
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8721012470934
Produktové číslo výrobce3216678