Madison Zahradní slunečník Elba 300 cm taupe (447156)

SKU
652133
3299 Kč 2726 Kč
Nedostupné
S tímto zahradním slunečníkem Elba od společnosti Madison si můžete na zahradě nebo terase vytvořit útulné stinné místo! Praktický push-up mechanismus: Tento zahradní slunečník je vybaven jednoduchým push-up systémem, takže jej lze snadno složit i rozložit.

S tímto zahradním slunečníkem Elba od společnosti Madison si můžete na zahradě nebo terase vytvořit útulné stinné místo!.

Praktický push-up mechanismus

Tento zahradní slunečník je vybaven jednoduchým push-up systémem, takže jej lze snadno složit i rozložit. Dá se tedy postavit během chvilky!

Mechanismus naklápění a předpětí

Slunečník je vybaven praktickým naklápěcím mechanismem, který umožňuje naklonit stříšku slunečníku proti slunci. Kromě toho má Elba jedinečný systém předpětí, takže látka je vždy pěkně napnutá.

Nastavitelná výška

Výšku venkovního slunečníku lze nastavit otáčením rukojeti.

Antikorozní rám a odolná tkanina

Rám venkovního slunečníku je kompletně vyroben z antikorozního hliníku. Velká kulatá tkanina je vyrobena ze 100% polyesteru s PA povlakem, takže je slunečník Elba vodoodpudivý a odolný vůči nečistotám. Kromě toho má látka ochranný faktor UPF 50+, takže je odolná proti UV záření.

Pojistka proti větru

Tento slunečník je vybaven pojistkou, která zabraňuje převrácení slunečníku při prudkém větru. Vždy používejte základnu s minimální hmotností 40 kg. (Základna není součástí dodávky)

Vlastnosti

Barva: taupe
Materiál rámu: hliník
Materiál stříšky: 100% polyester (180 g/㎡) s PA povlakem
Rozměry slunečníku: 300 x 250 cm (průměr × V)
Průměr tyče: 3,5 cm
UV ochranný faktor: 50+
Minimální hmotnost základny slunečníku: 40 kg

Barvahnědá
VýrobceMadison
EAN8713229052089
Produktové číslo výrobce447156